TanCan är den absolut senaste tekniken inom området "sunless tanning". Nu är det enkelt och smidigt att hålla sig brun och fräsch året om utan UV-strålning. Samtidigt som TanCan ger dig en fin solbränna, vårdar den din hud och tillför fukt och näring.

Spraymisten är enkel att applicera och ger huden en jämn och naturlig färg på bara några minuter, den torkar och verkar snabbt.


TanCan är enkel att applicera. Spraymisten lägger sig i ett tunt lager på huden och behöver inte smetas ut för hand. Eftersom misten är färgad har du full kontroll på var du sprayat. Slutresultatet blir helt enkelt en jämnare solbränna!


Steg 1

Rengör huden med mild tvål och skrubba dig gärna för att avlägsna döda hudceller. Applicera fet kräm på torra partier som t.ex. armbågar, händer, fötter, knän, naglar och anklar.


Steg 2

Ställ dig i duschen, utomhus eller på annan välventilerad plats. Undvik färgning av fotsulorna genom att stå på en blöt handduk (alt skölj av fötterna efter behandling). Skaka flaskan och håll den ca 30-40 cm från kroppen. Spraya försiktigt ut ett jämnt och tunt lager med cirkelformade, svepande rörelser. Blunda och håll andan vid sprayning av ansiktet. Smeta inte ut TanCan med händerna, bara spraya och låt torka.


Steg 3

Efter ca 5 minuter är huden torr och du kan ta på dig kläder igen. Välj gärna mörka, löst sittande kläder. TanCan torkar väldigt snabbt in i huden, men eftersom produkten är brunfärgad, kan den i vissa fall färga av sig på kläderna tills du duschat första gången. (färgen är vattenlöslig). Efter 6 timmar kan du duscha av den överflödiga färgen. Vårda gärna huden med bodylotion för att bevara färgen bättre.


Nu kan du njuta av en fräsch, naturlig solbränna i minst en vecka
TANCAN® SCRUB

EXFOLIATING CLEANSER

Pre-tanning body polish


Effektiv men skonsam exfoliering. TANCAN® SCRUB är en speciellt utvecklad kroppsskrubb anpassad för att användas innan din self-tanning behandling. De döda hudcellerna avlägsnas effektivt samtidigt som huden rengörs på djupet.


TANCAN® SCRUB efterlämnar ingen fet hinna på din hud och är därför den bästa rengöringen innan du applicerar solspray eller self-tanning wipe.


TANCAN® SCRUB innehåller högkvalitativa råvaror utvalda för att djuprengöra huden och avlägsna döda hudceller samtidigt som huden förbereds inför din self-tanning behandling. Naturliga aprikoskärnor ger en skonsam exfoliering samtidigt som aloe vera tillför fukt och antioxidanten vitt te låter din hud bibehålla sin vitalitet. Fem noga utvalda eteriska oljor (Cederträ, Lavendel, Citron, Patchouli, Sandelträ) ger dig en harmonisk doft som skapar välbefinnande och lugn.


TANCAN® SCRUB är det första steget till en perfekt self-tanning behandling. Börja med en varm dusch och skrubba därefter hela kroppen, skölj med varmt vatten. Kan även användas i ansiktet men undvik huden runt ögonen! Upprepa behandlingen några dagar efter din self-tanning eller när helst huden är i behov av djup och skonsam rengöring.


Används med fördel tillsammans med tillhörande produkter i serien:

TANCAN® PRIMER, BRONZE, CLEAR, WIPE och SERUM.


Fri från parabener, mineralolja och parfym.


TANCAN® PRIMER

MOISTURISING ALOE VERA GEL

Pre-tanning gel - for  face and body


Det första steget för en optimal self-tanning är att ta bort döda hudceller och rengöra huden på djupet med TANCAN® SCRUB. Steg två är att därefter smörja kroppen med TANCAN® PRIMER för att förbereda huden med mycket fukt samtidigt som self-tanningen får ett bättre fäste vilket ger ett jämnare och mer hållbart resultat. TANCAN® PRIMER kan även användas när huden behöver en extra fuktboost.


Fri från parabener, mineralolja och parfym.
TANCAN® BRONZE

SELF-TANNING SPRAY

Instant bronzer - for face & body
Det svenska originalet sedan 2004! TANCAN® BRONZE är en svensk spraytanningen för hemmabruk. En helt ny design men med samma högkvalitativa innehåll som tidigare. TANCAN® BRONZE är en solspray som snabbt och enkelt ger dig en naturligt vacker solbränna utan kladd och klet. Färgguiden [bronzern] hjälper dig att se var du applicerat lösningen för att på så sätt undvika ett ojämnt resultat.


Att använda TANCAN® BRONZE är så enkelt att alla kan genomföra en professionell spraytanning hemma. För bästa resultat förbered huden med TANCAN® SCRUB och TANCAN® PRIMER applicera därefter solsprayen med cirkelrörelser, blunda vid applicering i ansiktet. Låt torka och verka i ca 4-6 timmar, därefter kan överflödig färgguide duschas av. Du har nu en läcker solbrun färg som håller i cirka en vecka.


Aloe Vera, Vitt te, Erythrulose.


TANCAN® BRONZE innehåller exklusiva råvaror sammansatta för att ge din hud den mest naturtrogna solbruna färgen samtidigt som din hud vårdas och återfuktas.


Fri från parabener, mineralolja och parfym.


TANCAN® CLEAR

SELF-TANNING SPRAY

Translucent formula - for face & neck


TANCAN® CLEAR är en modern solspray som är speciellt framtagen för ansikte och dekolletage. Den transparenta lösningen gör det snabbt och enkelt att applicera spraytanningen när helst du vill. Din solbränna kommer att utvecklas successivt och har nått sin topp efter ca. 6-8 timmar.


TANCAN® CLEAR är extremt smidig att använda och gör det enkelt att själv göra en professionell soldusch behandling hemma. För bästa resultat använd TANCAN® SCRUB och TANCAN® PRIMER innan appliceringen av solduschen.


Blunda försiktigt och håll andan, spraya med cirkelformade rörelser över ansikte och dekolletage. Låt torka och se hur färgen utvecklas med tiden. TANCAN® CLEAR behöver ej duschas av efter verkningstiden. Din solbränna sitter kvar i ca 7 dagar.


TANCAN® CLEAR innehåller exklusiva råvaror sammansatta för att ge din hud den mest naturtrogna solbruna färgen samtidigt som din hud vårdas och återfuktas.


Fri från parabener, mineralolja och parfym.


TANCAN® WIPE

SELF-TANNING WIPE

Quick on-the-go! For face & neck

TANCAN® WIPE är en portabel våtservett med self-tanning effekt som gör det enkelt att snabbt få en lätt solbrun färg i ansiktet. Lika användbar på lördagen hemma innan festen som på hotellrummet på tjänsteresan. Svep den mjuka servetten över ansikte/hals/urringning och låt torka, färgen framträder inom några timmar. Resultatet är en lätt gyllenbrun färg som håller i cirka 4-5 dagar.


TANCAN® WIPE är en enkel behandling som ger en högklassig färg. Använder du TANCAN® SCRUB och PRIMER innan uppnår du ett mer hållbart slutresultat.


Välgörande Aloe Vera återfuktar ansiktet och göra att huden bibehåller sin spänst under self-tanning behandlingen. Perfekt att ha med sig på resan då den enkelt får tas med i handbagaget.


Fri från parabener och mineralolja.


TANCAN® SERUM

HYDRATING TAN EXTENDER

With mild self-tanning effect

TANCAN® SERUM är ett aktivt kroppsserum som förlänger färgen! Ett effektivt djupverkande kroppsserum fullmatad med högklassiga råvaror för att ge din hud en lätt och naturlig self-tanning effekt samtidigt som de aktiva ingredienserna går ner i huden och bevarar fukten på djupet.


JOJOBA är känd för att tränga igenom de översta barriärerna i huden för att på en djupare nivå bevara och återfukta optimalt. BIWAX återfuktar huden samtidigt som den hindrar fukten från att lämna huden. VITT TE tillför huden antioxidanter och hjälper till att motverka hudens åldrande samtidigt som Aloe Vera ger dig mycket fukt. DHA & ERYTHRULOSE ger dig den fina gyllenbruna färgen.


TANCAN® SERUM innehåller även fem fina eteriska oljor: Cederträ, Lavendel, Citron, Patchouli, Sandelträ, som tillsammans bildar en harmonisk doft och skapar välbefinnande och lugn.


TANCAN® SERUM kan appliceras morgon och kväll efter din self-tanning för att bevara och även förlänga din naturliga solbränna. Tvätta alltid händerna efter appliceringen!


Fri från parabener, mineralolja och parfym.


 


TANCAN® är ett professionellt self-tanning system för hemmabruk. En liten exklusiv serien bestående av

tre olika self-tanning produkter samt tre produkter för att preparera och efterbehandla huden med.

Samtliga produkter utvecklas och tillverkas till 100% i Sverige.


Det är ofta den naturtrogna gyllenbruna färgen som brukar imponera först, därefter upptäcker våra kunder

alla andra fördelar med TANCAN® - som att den är skonsam mot huden och att färgen sitter kvar länge!


Aloe Vera och Vitt te är två ingredienser som skapar en röd tråd genom hela serien.


Aloe Vera är en liljeväxt som växer i tropiskt klimat. Växtens har använts sedan antiken för att återfukta, vårda och lindra huden. Av alla olika Aloe Vera sorter anses Aloe Vera Barbadensis som den mest verksamma. I TANCAN® verkar Aloe Vera som en extra fuktboost för en mjuk och smidig hud.


Vitt te är den ört som är i särklass bäst på att hämma enzymer från att bryta ner elastin och kollagen. Vitt te verkar därför som en kraftig antioxidant som lämnar huden vital och elastisk samtidigt som den hämmar rynkbildningen

 

Tan Can Professional Self Tanning System är tillverkad och utvecklad i Sverige, med nogautvalda ingredienser. Nu kan du enkelt få en effektiv och modern "proffs-tanning" utan att behöva ta dig till en salong - vilket sparar både tid och pengar!


TANCAN serien har allt som behövs för att du "steg för steg" ska lyckas med din self-tanning. Färgen är imponerande redan efter första användningen - en naturtrogen solbrun färg som sitter kvar länge! Nu kan du få den perfekta solkyssta looken som gör dig sommarfräsch hela året om.


EFFEKTIVA INGREDIENSER AV HÖGSTA KVALITET:


Resultatet av en konstgjord solbränna kan variera avsevärt. Det som avgör det slutliga resultatet är produktens sammansättning, råvarornas kvalitet,appliceringsmetod och om man utfört före och efterbehandlingar. Aloe Vera och Vitt te är två verksamma ingredienser som återfinns i samtliga produkter i serien.


 


 


 

 

Vanliga frågor om TANCAN®


Vad är TanCan?

TANCAN är en svensktillverkad produktserie för att göra huden effektfullt och naturtroget brun utan UV-strålar och utan skadliga biverkningar. Serien består av både spraytanning på flaska, smidiga våtservetter samt preparerande scrub och fuktgivande aloegelé och förlängande efterbehandligen i form av ett kroppsserum. 

Hur går det till?

Med TANCAN BRONZE eller CLEAR sprayar du dig fräscht solbrun när och var som helst, hur ofta och hur mycket som helst.


Hur lång tid tar det att bli sprayad?

Det tar ca 4 minuter att bli sprayad och max 5 minuter att torka, sen är det klart. TANCAN BRONZE innehåller en bronzer som gör dig brun direkt vid applikation, den riktiga färgen utvecklar sig därefter under 4-6 tim.


Behöver man hjälp att bli sprayad?

Nej, men det underlättar att få hjälp av någon, särskilt när man ska göra en helkroppsbehandling. Det går dock lätt att spraya sig själv på ex. ben, ansikte, och bröst. Tack vare flaskans specialgjorda 360° ventil, som gör att du kan spraya med flaskan i alla vinklar, är det lätt att komma åt ex. baksidan av benen själv. 


Hur länge varar solbrännan?

TANCAN ger dig en mycket långvarig och hållbar "konstgjord solbränna". Det exklusiva ämnet Erythrulose gör solbrännan jämnare, mer naturlig (ej orange) och betydligt mer hållbar än produkter utan Erythrulose. Hur länge färgen sitter är dock olika från person till person,det beror också på hur ofta man duschar och om man använder sig av  in sig med fuktkräm. Räkna med ca 6-10 dagar. Färgen tonas gradvis bort precis som en naturlig solbränna.


Jag har väldigt ljus hy och bränner mig lätt. Kan jag bli brun med TanCan?

Ja, absolut! TanCan fungerar på alla hudtyper. Personer som har lätt för att bli bruna blir i regel också brunare med TanCan än ljushyade personer som brukar ha svårare att få färg. Alla hudtyper kan på så sätt få en naturlig och klädsam färg med TanCan! 


Vad är skillnaden mellan TanCan och andra  "brun utan sol" produkter?

Det finns främst tre skillnader:


1. Applikationen - du får ett oslagbart resultat med TanCan's fina spraymist jämfört med ex. en kräm, mousse, gel, pumpspray etc.


2. Ingredienserna - TanCan innehåller de mest moderna och exklusiva ingredienserna. Inga tillsatser eller skadliga konserveringsmedel, enbart fina naturliga råvaror  som samverkar för att uppnå en djup och jämn färg som håller länge och vårdar huden.

.

3. Flexibiliteten - TanCan kan användas för hemmabruk, vilket gör det enkelt och smidigt att bli brun när du vill. Dessutom är det betydligt mer ekonomiskt än att gå och solduscha på salong.


 


Är det tryggt att använda?

TanCan är helt tryggt och ofarligt att använda! Den aktiva ingrediensen DHA är testad och godkänt av FDA (amerikanska mat- och läkemedelsverket) sedan 1973.


Ska man smeta ut TanCan med händerna?

Nej, det behöver man inte! Det är bara att spraya och låta torka. Du slipper alltså få färgade handflator och ojämn färg på svåråtkomliga ställen.


Luktar det någonting?

Nej. TanCan innehåller inga parfymer och är helt luktfri.


Vad händer om man andas in sprayen eller får det i ögonen?

Vi rekommenderar att man håller andan och sluter ögonen under tiden man blir sprayad i ansiktet.


Färgar TanCan håret?

Nej. TanCan skadar eller fläckar inte hår eller ögonbryn i normala fall, men om håret är kraftigt blonderat bör man skydda det för att undvika ev. missfärgning. 


Kommer lösningen att färga av sig på kläderna?

Välj gärna mörka löst sittande kläder direkt efter sprayning. TanCan torkar väldigt snabbt in i huden, men eftersom produkten är brunfärgad, kan den i vissa fall färga av sig på kläderna innan du har duschat första gången. Färgen är dock vattenlöslig och fläckar på naturmaterial går bort i normal maskintvätt, man bör undvika mer känsliga material som nylon/silke tills efter att du duschat av dig bronzern. 


Kommer jag bli lika brun som bronzern är?

Nej. Den färg som syns direkt är en bronzer. Bronzern är en vattenlöslig brunfärg som egentligen främst är till för att du lätt ska se var du har sprayat någonstans. Eftersom du enkelt kan bättra på om du missat något parti så slipper du några otrevliga överraskningar! Det är alltså inte den färgen som kommer bli din ”solbränna” utan den framträder först efter verkningstiden när bronzern är borttvättad.


Är det svårt att få jämnt?

Nej, det är enkelt att få en jämn solbränna med TanCan. Du behöver inte vara så noga med att bronzern ska bli perfekt jämn när du sprayar, huden tar nämligen bara åt sig en viss mängd ändå så bara du har tagit ordentligt överallt så kommer resultatet att bli jämnt efter att du tvättat av bronzern. Du har därefter fått en naturlig solbränna som håller ungefär en vecka!


Hur många behandlingar räcker en flaska till?

En flaska TanCan innehåller 250 ml och räcker till ca tre helkroppsbehandlingar eller 30-40 ansiktsbehandlingar. Detta är dock beroende på hur tjockt lager man sprayar, en vissa kan få en flaska att räcka till 4 kroppsbehandlingar medan andra kan ta slut på en flaska på en gång... (då har man dock tagit alldeles för mycket)


Kan jag sola när jag använder TanCan?

Ja det går bra. Tänkt dock på att TanCan inte ger dig något skydd mot solen och UV-strålarna, huden är lika känslig som vanligt, fast brunare!   


Hur fungerar TanCan om man har pigmentförändringar?

Det är naturligtvis väldigt individuellt, men vi har haft många kunder som har problem med färgskillnader på huden (ex vita fläckar s.k. Vitiligo eller pigmentfläckar) som tycker att TanCan hjälper dem jättebra. Hudfärgen blir mer enhetlig och jämn.


När bör man inte genomföra en behandling?

Även om det inte finns några ingredienser i produkten som  förorsakar några negativa reaktioner så rekommenderar vi gravida kvinnor och personer med svåra fall av astma/allergi eller diabetes att rådgöra med läkare först. Diabetiker bör vara försiktiga eftersom DHA är en typ av sockerlösning.

 

 


Frosted Banana

Används före solning. med en accelerator och hampa örtextrakt får du en fin brunfärg, bra kräm att använda när du ska bygga upp din solbrunhet. passar dig med ljus, känslig eller osolad hy.

 Papaya &Pomgranate


Används före solning. 2 acceleratorer, 3 bronzers och Tingle (kittlande effekt), hjälper dig att uppnå extra djup brunfärg med lång hållbarhet. rekommenderas till personer med mörk eller solad hudfärg. Ej för personer med känslig hud.

 Peaches& CoconutCream


Används före solning. Innehåller bronzer och accelerator som ger ett omedelbart solningsresultat och förlänger den bruna färgen. passar hudtyper som osolad eller med lite färg.

 Pineapple & Mango


Används före solning. 2    acceleratorer, 3 bronzer s och anti-aging, ger dig extremt mycketfärg och ett fantastiskt solresultat, som varar länge. Har anti-aging formula som hindrar förtidigt åldrande. Passar personer med solad hud, och som vill ha maximalt resultat.

 Spearmint & Candy Apple


Används före solning. 2   super bronzers, 2 acceleratorer och svalkande effekt är en perfekt kompination för att påskynda den bruna färgen. Garanterat mycket snabb pigmentering som förstärker den bruna färgens intensitet. ger behaglig svalka och lugnar huden. passar alla hudtyper.

 Sugary Vanilla


Används före solning. Har en lätt skimmrande formel, tre acceleratorer och hampa som ger din solade hud ännu bättre färg med lång hållbarhet. Passar dig som solat några gånger eller har en brun hudtyp.